Spuštění nového e-shopu

01. 06. 2023

S radostí Vám přinášíme informace o novém e-shopu www.medicol.cz, který nahradí dosavadní e-shop na stránkách www.bio-kult.cz.

Naše společnost Probiotics Provita s.r.o., se rozhodla sjednotit své produkty pod jedním jménem a poskytnout tak svým zákazníkům jednodušší a přehlednější nakupování.

V posledních letech jsme neustále pracovali na zlepšování našich webů a jejich funkcionality. Nyní jsme připraveni vás informovat o našem nejnovějším posunu – přechodu na novou webovou adresu a nový e-shop. Ten vám poskytne ještě lepší a pohodlnější nákupní zážitek s vylepšenými funkcemi.

S přechodem na novou webovou adresu však může nastat zmatek. Proto jsme pro vás připravili tento článek, abychom vám tuto změnu objasnili.

Na našem novém webu www.medicol.cz najdete nabídku produktů na kterou jste byli zvyklí, od stejného týmu, který je tu pro Vás již 7 let. Důvodem pro změnu je stále se rozšiřující sortiment produktů a také znovuuvedení privátní značky Medicol, která již v minulosti zastávala významné místo s doplňky stravy na českém a slovenském trhu.

Oproti stávajícímu e-shopu, na tom novém můžete získat množstevní slevu na všechny výrobky, tedy nejen na výrobky značky Bio-Kult. Můžete kombinovat jakékoliv produkty a při nákupu na 1.000,- Kč získáte slevu 5%, při nákupu nad 1.500,- Kč získáte slevu 7% a při nákupu nad 3.000,- Kč získáte slevu 10%.

Na webu si budete moct vybrat mezi různými druhy probiotik, vitamíny, minerály a dalšími produkty, které jsou určeny k posílení imunity, podpoře trávení, udržení zdravé kůže a mnoha dalších funkcí.

Doufáme, že nám i nadále zachováte přízeň, a že se Vám náš nový e-shop bude líbit.

 

Děkujeme a přejeme krásný den.

Probiotics Provita s.r.o.

info@probioticsprovita.cz

+420 800 100 665